ModelVliegClub Bergeijk

                 

Route

De route naar Witrijt Airfield

Let op: het laatste stuk van de route is zandweg zonder wegbewijzering. Print daarom onderstaande tekening voordat u ons modelvliegveld bezoekt.Vanaf de A67 afslag Eersel nemen. Op de rotonde rechtsaf richting Eersel/Duizel (N284). Op de volgende rotonde richting Postel (B) volgen. Bij stoplichten rechtdoor langs Total pomp. Op de volgende rotonde richting Postel blijven volgen. Na ± 5,7 km op kruispunt linksaf richting Weebosch, dit is de Witrijtseweg. Na ± 700 meter, tegenover De Kleine Witrijt, rechts de zandweg in. Aan het einde links af. Op kruising rechtsaf. Na ± 100 meter is het veld aan de linkerkant.

GPS informatie
Voor de navigatie kunt u instellen kruising Witrijtseweg/Kleine Witrijt (te Bergeijk) en dan de route op de afbeelding volgen vanaf het punt dat u rechts de eerste zandweg in moet gaan. 

De GPS coördinaten van de weg waar ingeslagen moet worden is : 51.310473, 5.274470. 
De exacte GPS coördinaten van het vliegveld is : 51.302850, 5.270369.

Alternatieve route vanaf Weebosch/Bergeijk via de sint Gerardusweg. Na het bord einde bebouwde kom nog 600 meter en dan het bospad rechts inslaan en hierna het laatste stuk tot het veld met de rode route vervolgen.
De ingang van Witrijt Airfield is tegenover de inrit richting De Kleine Witrijt / De Oude Belg.

 .